Pioneer acties

18 oktober 2022

Pioneer is sinds 2019 onderdeel van Corteva Agriscience. Dit bedrijf is ontstaan uit de fusie van Dow Agrosciences, Dupont Crop Protection en Pioneer. BUMA handel heeft zowel de Pioneer maisrassen als de Pioneer inkuilmiddelen in het pakket.

BUMA mais Pioneer

Pioneer maiszaden

Pioneer maïszaden zitten al jaren in de bekende oranje witte zak. Bekende rassen van deze veredelaar zijn de P8075, P8333 en de P7948. Pioneer heeft veel rassen van het Dent type.

Pioneer maiszaad acties

Pioneer geeft de maistelers die voor 31 december 2022 de maïsbestelling doen een korting van 7,- per eenheid. De P8057 in bigbags actie wordt in dit seizoen niet meer herhaald.

Een andere bekende maïs actie van Pioneer is een gratis vogelvraatbehandeling op de P8075 en de PR39F58. Wilt u gebruik maken van deze actie? Neem dan contact met ons op.

Pioneer maïszaad behandelingen

De maïsrassen van Pioneer worden standaard behandeld tegen bodemschimmels met Redigo M. Bird Repellent (Korit) wordt gebruikt als een effectief middel tegen vogelvraat. Voor bescherming tegen ritnaalden wordt de Bird Repellent uitgebreid met een Force ontsmetting. De maïsrassen van Pioneer worden ook behandeld met LumiBio Kelta, een groeistimulator.

Bekijk “de 5 meest voorkomende behandelingen op maïszaad” voor meer uitleg over deze behandelingen.

Pioneer inkuilmiddelen

Op Pioneer silage inoculanten die voor 15 mei 2023 worden gekocht is een voorseizoen korting van 4,- per 50 ton pot van toepassing. Op het granulaat en de 250 ton pot zijn andere kortingen van toepassing.

Tussen 1 augustus en 15 september 2023 wordt deze actie nog eens herhaald.

Pioneer doseerapparaten

Voor het juist verdelen van de Pioneer toevoegmiddelen heeft Pioneer de Appli Pro doseerapparaten. Deze zijn alleen geschikt voor de verdeling van Pioneer inkuilmiddel.

BUMA Appli Pro EZ balenpers

De Appli Pro EZ is geschikt voor de opraapwagen en hakselaar. Dit doseerapparaat kunt u in bruikleen krijgen wanneer u minimaal 25 potten (á 50 ton) toevoegmiddel afneemt.

De Appli Pro SLV is geschikt voor de hakselaar. Dit doseerapparaat kunt u in bruikleen krijgen wanneer u minimaal 40 potten (á 50 ton) toevoegmiddel afneemt.

BUMA handel bv

menu