Brochures

Voor een aantal van onze product groepen zijn er veel mogelijkheden. Hierdoor is het moeilijk om overzicht te krijgen en een goede keuze te maken. Onze eigen ‘wijzers’ zorgen voor overzicht in een handig formaat.

Brochures aanvragen?

Vraag brochures aan

Bekijk en download hieronder de brochures online

BUMA Betonwijzer

2023

Bij BUMA handel hebben we veel betonproducten. Met de Betonwijzer krijg je een compact overzicht van de mogelijkheden bij onder anderen betonplaten en keerwanden. Maar ook praktische uitleg over bijvoorbeeld druk en trekkrachten in beton. Ook de Betonwijzer is uitgevoerd in een handig mee te nemen A5 formaat.

BUMA Kruidenwijzer

2024

Bloemen- en kruidenmengsels zijn er in veel verschillende samenstellingen. In de Kruidenwijzer hebben wij daarom een selectie gemaakt van mengsels. Bloemen- en kruidenmengsels die een hoge slagingskans hebben en in veel situaties gebruikt kunnen worden. Door het A5 formaat van de Kruidenwijzer is deze zo mee te nemen.

BUMA Graswijzer

2024

De keuze in grasmengsels is enorm. De Graswijzer geeft duidelijkheid. Direct het doel van het grasmengsel, de samenstelling en tot slot het zaaiadvies bij de hand. De Graswijzer heeft een handig A5 formaat waardoor het zo mee is te nemen.

BUMA BUMAgazine

2024

Het BUMAgazine verschijnt in de lente, zomer, herfst en winter. Elk seizoen geven we onder anderen praktische informatie over de toepassingen van onze producten. Of is er aandacht voor klanten, nieuwe producten of acties.

BUMA Catalogus

versie 4

Het complete productassortiment van BUMA handel in één catalogus. De producten staan op dezelfde manier bij elkaar als in de webshop. Handig om in de werkplaats of het kantoor te hebben. De catalogus is ook in het handige A5 formaat uitgevoerd.

Brochures downloaden?

Vul hieronder jouw gegevens in en dan sturen wij een digitaal exemplaar van de geselecteerde brochures naar jouw e-mailadres.

Selecteer de brochure(s) die je wilt downloaden*