Corona update #1

16 maart 2020

Het zijn spannende tijden en niemand weet precies waar we aan toe zijn. Ook bij BUMA handel volgen wij alle ontwikkelingen omtrent het corona-virus op de voet.

De gezondheid van onze klanten, onze medewerkers en hun gezinnen, en natuurlijk van de bevolking vinden we uiteraard van groot belang. Vanwege de huidige situatie in ons land rondom het corona-virus en de maatregelen die daarom genomen zijn, voelen wij ons wel genoodzaakt een aantal mededelingen te doen.

  • Ten eerste willen we laten weten dat momenteel bij geen van onze medewerkers het coronavirus is aangetroffen.
  • Wij hebben echter wel te maken met gevolgen van de maatregelen die de regering heeft getroffen. Er is een minimale bezetting in Nijemirdum, de rest werkt vanuit huis. Zij hebben thuis vrijwel alle mogelijkheden en middelen die normaal ook tot hun beschikking staan. Iedereen is in principe op de normale telefoonnummers bereikbaar.
  • Bij verschillende (buitenlandse) toeleveranciers loopt de aanlevering van grondstoffen vertraging op. Er zijn ook leveranciers waar helaas wel personeel met het Corona virus is besmet waardoor fabrieken op halve kracht draaien of zijn stopgezet. Het kan dus voorkomen dat bepaalde producten niet of slechts zeer beperkt leverbaar zijn.
  • Onze transporteurs hebben te maken met chauffeurs die niet terecht kunnen op de gangbare overnachtingsplekken en daarom genoodzaakt zijn terug te keren naar hun standplaats. Hierdoor kunnen ze minder grote routes rijden.

Dit heeft allemaal tot gevolg dat we zo nu en dan minder snel kunnen leveren, dan u van ons gewend bent en/of dat we reeds bestelde producten later kunnen leveren dan van tevoren afgesproken.

Afhankelijk van de situatie omtrent de uitbreiding van corona is het wel aan te raden om op tijd te bestellen zodat wij meer tijd hebben om te leveren.

Wij vragen u hiervoor uw begrip.

Wij zullen u hier zoveel mogelijk vooraf over proberen te informeren. U kunt erop vertrouwen dat wij met man en macht proberen de overlast tot een minimum proberen te beperken.

BUMA handel bv

menu